Storingsdienst

BEL ONS NU!

Storingsdienst in Rotterdam

Het is vanzelfsprekend ontzettend vervelend, als u met een stroomstoring of andere technische problemen aan de elektrotechniek in uw woning te maken krijgt. Hoewel u misschien denkt, dat u er na de reguliere werktijden alleen voorstaat in het oplossen van de problemen met de elektriciteit in uw woning, bieden wij u een storingsdienst in Rotterdam, die 24-uur per dag beschikbaar is. Bij ongemakken komen onze monteurs direct naar u toe voor het traceren van het probleem en het zoeken naar een geschikte oplossing. Soms zal deze oplossing tijdelijk zijn en komen we een volgende dag bij u terug voor een structurele oplossing. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het stroomnet in uw woning overbelast is geraakt en er een extra groep aan uw meterkast moet worden toegevoegd.

Storingsdienst in Rotterdam nodig?

Er kunnen meerdere redenen zijn om de storingsdienst in Rotterdam in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan storingen in elektrische apparatuur binnen uw woning, bedrading die los is komen te zitten, een stroomstoring als gevolg van een kortsluiting of overbelasting, enzovoorts. Hoewel u sommige storingen wellicht zelf kunt oplossen, snappen wij dat u liever de hulp van een specialist heeft om zeker te zijn van een veilige en blijvende oplossing voor de storing.

U bereikt onze storingsdienst in Rotterdam dag en nacht, dus ook wanneer u op de late avond met een stroomstoring te maken krijgt, komen wij u helpen! Probeer wel altijd eerst de gesprongen stop te vervangen of de aardlekschakelaar om te draaien.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Alles rondom groepenkasten

    • Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

  • Oplossingen bij kortsluiting

    • Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

  • Aanleggen van elektra

    • Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Call Now Button