Storingsdienst

BEL ONS NU!

Storingsdienst in Rotterdam

 

Het is vanzelfsprekend ontzettend vervelend, als u met een stroomstoring of andere technische problemen aan de elektrotechniek in uw woning te maken krijgt. Hoewel u misschien denkt, dat u er na de reguliere werktijden alleen voorstaat in het oplossen van de problemen met de elektriciteit in uw woning, bieden wij u een storingsdienst in Rotterdam, die 24-uur per dag beschikbaar is. Bij ongemakken komen onze monteurs direct naar u toe voor het traceren van het probleem en het zoeken naar een geschikte oplossing. Soms zal deze oplossing tijdelijk zijn en komen we een volgende dag bij u terug voor een structurele oplossing. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het stroomnet in uw woning overbelast is geraakt en er een extra groep aan uw meterkast moet worden toegevoegd.

 

Storingsdienst in Rotterdam nodig?

 

Er kunnen meerdere redenen zijn om de storingsdienst in Rotterdam in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan storingen in elektrische apparatuur binnen uw woning, bedrading die los is Groepenkast vervangen komen te zitten, een stroomstoring als gevolg van een kortsluiting of overbelasting, enzovoorts. Hoewel u sommige storingen wellicht zelf kunt oplossen, snappen wij dat u liever de hulp van een specialist heeft om zeker te zijn van een veilige en blijvende oplossing voor de storing.

U bereikt onze storingsdienst in Rotterdam dag en nacht, dus ook wanneer u op de late avond met een stroomstoring te maken krijgt, komen wij u helpen! Probeer wel altijd eerst de gesprongen stop te vervangen of de aardlekschakelaar om te draaien.

 

Stroomstoring in huis oplossen

 

Een stroomstoring in huis is bijzonder vervelend! Elektrische apparaten werken niet, vaak is de bron van een stroomstoring lastig te achterhalen en u moet in het donker wachten op de hulp van een elektricien. In dit artikel vertelt onze elektricien u meer over het ontstaan van een stroomstoring en de wijze waarop zo’n storing kan worden opgelost. U hoeft vaak niet tot een volgende werkdag te wachten, alvorens de stroomstoring verholpen is! Onze spoedservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de helpende hand te bieden bij stroomstoringen.

 

Oorzaken van een stroomstoring

 

Er kan sprake zijn van een algehele stroomstoring in de wijk. Dit herkent u aan het feit dat uw buren ook geen stroom meer kunnen gebruiken. In zo’n geval dient de netbeheerder voor een oplossing te zorgen. Wanneer alleen uw woning getroffen is door een stroomstoring, ligt de oorzaak hiervan zeer waarschijnlijk in huis. Er kan sprake zijn van een kortsluiting, als gevolg waarvan een zekering is doorgebrand. De kortsluiting moet verholpen worden, alvorens u de stroomstoring op kunt lossen. Dit doet u bijvoorbeeld door het kapotte apparaat uit het stopcontact te halen.

Een derde optie is een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van groepen. Groepen in de meterkast kunnen overbelast raken als hier op hetzelfde moment een te groot aantal ingeschakelde apparaten op is aangesloten. Door apparaten uit te schakelen verhelpt u de stroomstoring. De maximale belasting van een groep in de groepenkast ligt doorgaans op 3680 Watt.

 

Hulp van onze spoedservice inschakelen

 

Wanneer het u niet direct lukt om de stroomstoring te verhelpen, kunt u op onze spoedservice rekenen. Zoals reeds beschreven werd, staat de spoedservice 24/7 tot uw beschikking. Onze ervaren elektricien komt zo snel mogelijk bij u langs om de oorzaak van de stroomstoring in uw woning te achterhalen. Op basis daarvan wordt direct naar een passende oplossing gezocht. Zo heeft u vaak dezelfde avond nog stroom in huis! Wel zo prettig, wanneer u uw favoriete film of serie wilt kunnen bekijken.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Alles rondom groepenkasten

    • Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

  • Oplossingen bij kortsluiting

    • Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

  • Aanleggen van elektra

    • Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Call Now Button