Stroom uitgevallen

BEL ONS NU!

Stroom uitgevallen in Rotterdam

Stroom uitgevallenHeeft u te maken met een stroomstoring in uw woning, zonder dat u hier een directe oorzaak voor kunt vinden? Probeer allereerst de eventueel gesprongen stoppen te vervangen, evenals dat u de aardlekschakelaar in de meterkast kunt omzetten. Wanneer beide oplossingen niet zorgen voor het gewenste resultaat, is het raadzaam de hulp van een elektricien in te schakelen. Deze specialist vindt u bij ons! Als uw stroom is uitgevallen in Rotterdam komen we zo snel mogelijk naar u toe om niet alleen de oorzaak van de stroomstoring te traceren, maar deze ook direct voor u te verhelpen. Zo zit u nooit lang zonder stroom en weet u zeker, dat het probleem op een vakkundige en veilige manier wordt verholpen. Naast het oplossen van de uitgevallen stroom in Rotterdam, kunnen we u adviseren om dergelijke problemen in de toekomst tegen te gaan.

Oorzaken wanneer stroom is uitgevallen in Rotterdam

Een stroomstoring kan meerdere oorzaken hebben, zo kan er kortsluiting zijn ontstaan bij bepaalde elektrische apparaten, maar ook overbelasting is een veelvoorkomende oorzaak. Zeker wanneer u een oudere woning heeft, hebben groepen in uw meterkast moeite om de elektrische apparaten van tegenwoordig te kunnen voorzien van stroom. Steeds meer mensen hebben meerdere apparaten tegelijk aan, waardoor het stroomnet in uw woning zwaar belast wordt en mogelijk zelf overbelast raakt.

Een oplossing voor dit probleem en dus voor uitgevallen stroom in Rotterdam, is het aanbrengen van een extra groep in uw meterkast. Zo wordt de belasting verdeelt en is de kans op het uitvallen van de stroom aanzienlijk kleiner.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Alles rondom groepenkasten

    • Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

  • Oplossingen bij kortsluiting

    • Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

  • Aanleggen van elektra

    • Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Call Now Button